Danco-oil.com


Go to content

Tec 2000 et vidundermiddel siger fagmanden

Hvem er vi > Avisartikler

TEC 200 et vidundemiddel

Fiskeri Tidende

TEC 2000 - et vidundermiddel siger fagmanden

Et smøremiddel, der kan det hele.
Kresten Krogh, indehaver af Hvide Sande Skibssmedje, er ikke i tvivl. - Vi har haft besøg af mange sælgere med rustfjernere og smøremidler i farvestrålende emballage. Men for os har det stort set været det samme. Med det her har vi kunnet skære igennem og sagt, at her er tale om noget virkeligt godt.
Midlet der er tale om, sælges i Danmark af firmaet Danco Oil A/S under fællesnavnet TEC 2000. En serie, som består af en højkoncentreret olie, en rustløsende smøreolie, en sæbebaseret smørefedt en kædeolie samt en diesel +.
Ifølge forhandleren kan smøremidlerne nedsætte friktionen op til 50 procent, temperaturen op til 30 procent, hvilket i sidste ende kan resultere i et 10 procent lavere brændstofforbrug.
Produkterne er uden faste partikler som teflon eller plastickugler og bly men formår alligevel at lægge en ekstrem stærk smørefilm. Tec 2000 har været på markedet i mere end et årti, men indenfor fiskeriet er markedsandelene alligevel minimale.
- Og det er en skam, mener Kresten Krogh, som mener det er på tide fiskerierhvervet får øjnene op for mulighederne i Tec 2000.
- Men fiskeskippere er måske nok lidt konservative og er svære at overbevise om andre løsninger. Vi har det jo selv på samme måde. Derfor ville vi heller ikke kunne holde til at bilde folk noget ind, fordi vores forhold til kunderne er baseret på gensidig tillid, siger Kresten Krogh, der har flere eksempler på, hvordan produkterne har kunnet løse svære problemer i gearkassen eller hydrauliske anlæg.
Danco Oil har selv lavet forsøg, der dokumenterer produktets virkning. Blandt andet et forsøg i England, hvor motoren og gearkassen på en trawler blev behandlet med den højkoncentrerede olie. Resultatet blev ifølge Danco Oil en besparelse på 1.820 liter brændstof på en enkelt fangstrejse.


Hjemmeside | Hvem er vi | Olie | Optima | Sikkerhedsdata | Kontakt | Site Map


Sub-Menu:


Back to content | Back to main menu