Danco-oil.com


Go to content

Tec 2001 referance

Hvem er vi > Referance

TEC 2001 referancer

Rustløsnende Smøreolie
TEC 2001 Penetrant
Erfaringer

Svebølle Hvidevareservice Diverse: Efter anvendelse af Tec 2001 er arbejdet med hårde hvidevarer blevet væsentligt lettere. Dele der er fastgroet af sæberester er nu nemme at løsne.

Sventrup Camping Udlejning I/S
Én smøring med Tec 2001 rækker til hele sæsonen, tidligere skulle spindler til støtteben ofte adskilles og bremsekabler skulle ofte renses og klargøres.

Lindgaard Auto, Skanderborg
Tec 2001 har virkelig god indtrængningsevne samt en meget stærk smørefilm, hvilket betyder at ellers vanskelige opgaver nu klares uden ekstra besvær, f.eks. adskillelse af udstødningssystemer, afmontering af manifold m.v. Yderligere anvendes Tec 2001 med fordel til dørlåse, -hængsler, ledforbindelser m.v. Også i malerafdelingen benyttes Tec 2001. Tidligere opstod der ofte havari på det luftdrevne værktøj, men siden Tec 2001 blev indført til smøring heraf for et år siden, har bl.a. en luftdreven turborenser virket upåklageligt.

Dat-Schaub, Esbjerg
Efter anvendelse af Tec 2001 til smøring af kæder på vore trucks er der konstateret mere rene og velsmurte kæder. Olien tiltrækker ikke snavs som tidligere. Fortrinlig indtrængning. Ved smøring på transportbånd ved temperatur på -35°C observeres renere velsmurte transportbånd med en god og holdbar smøring.

Tagarno, Horsens Havde ved slibning et rustproblem, men efter tilsætning af Tec 2000 og Tec 2001 i sæbevandet, er der ingen rustproblemer mere. Desuden har vi oplevet et temperaturfald på 10°C. i skruekompressor efter tilsætning af Tec 2000.

Paul Knudsen, VMEK
Har anvendt Tec 2001 på HJV GV M75 og oplevet at rekylen mindskes væsentligt samt lettere rengøring af styrerammen, pibe og kammer.

Vagn Aage Jensen Transport, Horsens
Tec 2001 er fantastisk til løsning af rustne dele og den har særdeles langtidsvirkende smøringsevne (bruges til smøring og løsning af fastsiddende hængsler og låse).

Hjemmeside | Hvem er vi | Olie | Optima | Sikkerhedsdata | Kontakt | Site Map


Back to content | Back to main menu