Danco-oil.com


Go to content

Tec 2010 referance

Hvem er vi > Referance

TEC 2010 referance

Diesel+ Conditioner
TEC 2010 DIESEL+
Erfaringer


TEC 2010 ADDITIV TIL BENZIN OG DIESEL!!!
1-liters emballage med måle-enhed.
Nu har jeg selv kørt med dette additiv i 9 mdr. og jeg kan kun sige at DET VIRKER!!
Som konsulent med et årligt kørselsbehov på 50.000 km. har jeg gennem flere år prøvet forskellige additiver uden succes, så da jeg blev tilbudt dette, var jeg meget skeptisk ........ men jeg må trække min skepsis tilbage, for det virker!!
FORDELE VED TEC 2010:
- Mere jævn motorgang.- Giver lettere koldstart.- Nedbryder dannelse af svovlsyre.- Reducerer dannelse af stablefibre.- Reducerer risiko for dieselpest.- Renere forbrænding = bedre miljø.- Nedsætter brændstofforbruget.- Giver øget motoreffekt og mere lydsvag motorgang.
Min egen erfaring på en Mercedes 300 Diesel er følgende:
Vinterkørsel = + 1,2 km. længere på literen.Sommerkørsel = + 2,8 km. længere på literen.
Allerede efter 1-2 tankfulde er effekten positiv, kan dog ose lidt mere i starten indtil systemet er blevet rent. Efter ca. 3 tankfulde stabiliserer km-antallet sig og udstødningsgassen er renere.
Påfyld 25 ml. TEC 2010 pr. 50 ltr. benzin og 50 ml. pr. 50 ltr. diesel.
1 liter TEC 2010 rækker til 40 tankfulde benzin og 20 tankfulde diesel ved et normalt gennemsnit på 50 liter.
Preben ThomsenStormosevej 88643 Ans


...din samarbejdspartner

Danco Oil A/S, Distrikt Fyns Amtv/ Uwe GantzkowSvend Dyringsvej 117100 Vejle

Ringe d. 25. november 2003

Vedr. Brug af Danco Oil’s produkter
Lige en lille info til nye og gamle kunder hos Danco Oil.Da vi nu igennem længere tid har testet og kørt med Danco Oil’s produkter, vil vi selvfølgelig lige skrive lidt om vores erfaring med produkterne.
På vores gravemaskiner (minigraver og rendegraver) har vi brugt følgende produkter:
Tec 2000 er brugt i motor og hydraulikolien.Efter tilsætningen har vi på motorsiden kunne mærke en bedre forbrænding, lettere koldstart, højre motorydelse, mindre dieselforbrug, mere jævn motorgang, mindre driftstemperatur samt mindre olieforbrug. På hydrauliksiden har vi oplevet højre ydelse på pumpen, bedre graveegenskaber, lavere driftstemperatur samt højre effekt på vores hydraulikudstyr såsom hammer, boremaskine m.m.
Marine Grease+ er brugt til smøring af alle dele på maskinerne. Efter at alle smørestederne var renset for vores gamle fedt som var fra Q8, har vi kunnet køre næsten 90% længere pr. Smøring. Fedtet har RIGTIG gode klæbeevner flyder ikke ud som vores gamle fedt gjorde. I vores hydraulikhammer har vi også brugt denne fedt, og det var på dette tidspunkt at vi opdagede den helt store effekt ved denne fedt. Efter at hammeren var smurt med den fedt vi brugte før, gik der ca. 5 min så var fedtet blevet så varmt at det løb ned af mejslen og var næsten helt væk. Efter brug af Marine Grease+ kan vi smøre hammeren og køre ca. 4-6 timer inden der skal smøres igen, fedtet bliver i hammeren.
På vores lastbil som er en IVECO har vi brugt følgende produkter:
Tec 2000 er brugt i bagtøj og gearkasse. Før havde ve en gearkasse som havde mærkelige lyde, efter tilsætning af Tec 2000 er disse lyde blevet formindsket.
Tec 4200 er brugt i motoren. Efter 2 olieskift har vi kunnet mærke en meget jævnere motorgang, mindre olieforbrug, hurtigere smøring af turbo, højere tryk på turboen, nemmere koldstart samt væsentlig højere motorydelse.
Tec 2010 er brugt ved hver tankning til alt som kører på diesel. Efter vi er begyndt at bruge Tec 2010 har vi kunnet mærke endnu mindre brændstofforbrug, mindre røg, højere ydelse samt lettere motorgang.
Vi har også brugt Tuppix håndrens som er den bedste og mest skånsomme håndrens vi har brugt til dato.
Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale produkter fra Danco Oil A/S.
Med venlig hilsenJohn KnudsendirektørTil Danco Oil

Slagslunde d. 15. oktober 2000

Da vi i snart et år har brugt Danco Oils produkter, vil jeg hermed fortælle mine positive erfaringer.
På vores rendegraver New Holland LB 115 med hydraulisk uskydearm bruger vi Tec 2005, så smøreintervallerne er blevet forlænget over 100% - alt efter arbejdet. Alle andre smøresteder bruger vi Danco Oil Marine Grease+, også tit ved stor belastning ( 1 meter skovl ) er reduceret til max. 1 gang pr. arbejdsdag.
Vi har også en traktor Volvo 2654 med 11.500 km bag sig, hvor vi også bruger Tec 2000 i motorolien og Tec 2010 i brændstoffet også i denne sammenhæng kan vi mærke forandring og kan anbefale Danco Oils produkter.
Vi har også en Opel omega med 345.000 km på samme motor med øgede mislyde, men efter 2 - 3 olieskift med Danco Oils produkt forsvandt mislydene.
Vi har ikke ført direkte regnskab med driftsomkostningerne, for man har jo lov til at være skeptisk, men vi kan på nuværende tidspunkt se at vores driftsomkostninger er blevet reduceret væsentligt.
Vi kan varmt og økonomisk anbefale Danco Oils produkter.
Modtaget fra
EntreprenørOve HansenSlagslunde Bygade 16 3660 StenløseTlf. 48195556 eller 20415558Hjemmeside | Hvem er vi | Olie | Optima | Sikkerhedsdata | Kontakt | Site Map


Back to content | Back to main menu