Danco-oil.com


Go to content

Tec 4200 referance

Hvem er vi > Referance

TEC 4200 referance

Super Fuldsyntetisk Letløbsolie
TEC 4200 5W/40
Erfaringer

...din samarbejdspartner

Danco Oil A/S, Distrikt Fyns Amtv/ Uwe GantzkowSvend Dyringsvej 117100 Vejle


Ringe d. 25. november 2003

Vedr. Brug af Danco Oil’s produkter
Lige en lille info til nye og gamle kunder hos Danco Oil.Da vi nu igennem længere tid har testet og kørt med Danco Oil’s produkter, vil vi selvfølgelig lige skrive lidt om vores erfaring med produkterne.
På vores gravemaskiner (minigraver og rendegraver) har vi brugt følgende produkter:
Tec 2000 er brugt i motor og hydraulikolien.Efter tilsætningen har vi på motorsiden kunne mærke en bedre forbrænding, lettere koldstart, højre motorydelse, mindre dieselforbrug, mere jævn motorgang, mindre driftstemperatur samt mindre olieforbrug. På hydrauliksiden har vi oplevet højre ydelse på pumpen, bedre graveegenskaber, lavere driftstemperatur samt højre effekt på vores hydraulikudstyr såsom hammer, boremaskine m.m.
Marine Grease+ er brugt til smøring af alle dele på maskinerne. Efter at alle smørestederne var renset for vores gamle fedt som var fra Q8, har vi kunnet køre næsten 90% længere pr. Smøring. Fedtet har RIGTIG gode klæbeevner flyder ikke ud som vores gamle fedt gjorde. I vores hydraulikhammer har vi også brugt denne fedt, og det var på dette tidspunkt at vi opdagede den helt store effekt ved denne fedt. Efter at hammeren var smurt med den fedt vi brugte før, gik der ca. 5 min så var fedtet blevet så varmt at det løb ned af mejslen og var næsten helt væk. Efter brug af Marine Grease+ kan vi smøre hammeren og køre ca. 4-6 timer inden der skal smøres igen, fedtet bliver i hammeren.
På vores lastbil som er en IVECO har vi brugt følgende produkter:
Tec 2000 er brugt i bagtøj og gearkasse. Før havde ve en gearkasse som havde mærkelige lyde, efter tilsætning af Tec 2000 er disse lyde blevet formindsket.
Tec 4200 er brugt i motoren. Efter 2 olieskift har vi kunnet mærke en meget jævnere motorgang, mindre olieforbrug, hurtigere smøring af turbo, højere tryk på turboen, nemmere koldstart samt væsentlig højere motorydelse.
Tec 2010 er brugt ved hver tankning til alt som kører på diesel. Efter vi er begyndt at bruge Tec 2010 har vi kunnet mærke endnu mindre brændstofforbrug, mindre røg, højere ydelse samt lettere motorgang.
Vi har også brugt Tuppix håndrens som er den bedste og mest skånsomme håndrens vi har brugt til dato.
Vi kan derfor kun på det varmeste anbefale produkter fra Danco Oil A/S.

Med venlig hilsen

John Knudsendirektør
Hjemmeside | Hvem er vi | Olie | Optima | Sikkerhedsdata | Kontakt | Site Map


Back to content | Back to main menu